Free songs

Reîntinerire/Rejuvenare

Rejuvenarea se adreseaza pacientilor de toate varstele intrucat la ora actuala, spre deosebire de generatiile anterioare, adultii tineri sunt proactivi in ceea ce priveste aspectul fizic, dorindu-si sa arate varsta pe care o simt.

Semnele clinice ale imbatranirii pielii sunt mai evidentiate la partile descoperite,unde actiunea radiatiilor solare accentueaza procesul de senescenta si induc modificari degenerative la acest nivel.

Peelingul cu TCA, acid glicolic sau fenol (Exoderm) poate fi potrivit pentru reducerea ridurilor fine din jurul ochilor, din jurul gurii sau de pe obraji. Procedura se executa ambulator cu sau fara anestezie. Pielea trebuie protejata dupa tratament iar expunerea la soare trebuie evitata pentru un timp.

Procedura de rejuvenare prin radiofrecventa este o metoda eficienta, sigura, neinvaziva, nechirurgicala, ce nu necesita o perioada de recuperare si raspunde cerintelor pacientilor din toate punctele de vedere.

Apollo este o procedura sigura si eficienta. Este nedureroasa,nu necesita anestezie, nu implica incizii si distrugeri ale tesutului, nu exista complicatii. Nu presupune riscurile asociate altor metode estetice chirurgicale sau nechirurgicale. Pacientul isi poate relua activitatea zilnica obisnuita imediat dupa incheierea sedintei de tratament si nu necesita o terapie speciala post interventie.

Efectul regenerator si liftant al tratamentelor de Radio Fracventa Tripolara vor conduce la corectarea relaxarii cutanate a ovalului fetei cu reducerea profunzimii ridurilor de la coada ochiului ( laba de gasca ) si netezirea obrajilor sau a altor zone tratate.

Nu exista efecte secundare  si rezultatele se vad de la prima sedinta. Dupa cateva saptamani de tratament ovalul fetei se redeseneaza, ridurile sunt mai putin vizibile si pielea este mai neteda. Remodelajul zonei tratate se continua timp de mai multe luni dupa oprirea tratamentului.

Spre deosebire de alte proceduri estetice, aceasta metoda asigura un control optim al interventiei iar aspectul final este natural, obtinandu-se o ameliorare uniforma a ridurilor pe toata suprafata cutanata tratata. Este o alternativa atractiva la alte proceduri invazive ce poate fi efectuata si complementar cu alte metode de rejuvenare.