Free songs

Lifting Facial Nechirurgical


FAȚA OGLINDEȘTE SUFLETUL ȘI PERSONALITATEA UNUI OM.

Stresul zilnic, poluarea, stilul de viață și înaintarea în vârstă sunt principalele elemente care își pun amprenta la nivelul feței, într-un mod mai vizibil decat în alte regiuni ale corpului.

Timpul acționează nemilos în defavoarea noastră. Ridurile se adâncesc, iar pielea își pierde elasticitatea și fermitatea.

Termenul de ” rejuvenare”, utilizat frecvent în domeniul tratamentelor faciale, în special al celor antiaging, se referă la modalitatea de întinerire a pielii și dobândirea unei frumuseți naturale.

Pentru prevenirea și combaterea semnelor îmbătrânirii există diverse metode de tratament: microdermabraziunea, vacuum icoone, radiofrecvența tripolară, mezoterapia noninvazivă și invazivă.

Microdermabraziunea este tratamentul de curățare non-invazivă a epidermei și constă într-o exfoliere blândă și eficientă ce îndepărtează stratul de celule moarte și impuritățile de pe suprafața pielii, asfel încât pielea se regenerează natural.
Această metodă îmbunătățește microcirculația, deci pielea va fi mai bine irigată și va permite altor procedee să acționeze mai eficient.

Roboendermologia este singura tehnologie capabilă să realizeze 1180 de stimulări pe decimetru pătrat într-o manieră microalveolară, datorită orificiilor cu vacuum activ. Rolele de masaj ale aparatului Vacuum Icoone sunt cele care relaxează și, în același timp, lucrează pielea, oferind rezultate uimitoare în doar câteva minute de tratament.

Procedeul NU IMPLICĂ DURERE.

Tehnologia Icoone are programe speciale pentru față, gât și decolteu, inclusiv conturul ochilor și al buzelor, cu rolul de a îmbunătăți textura relaxată și subțire a țesutului prin stimularea producției de colagen și elastină.

Radiofrecvența tripolară este tehnologia prin care se realizează încălzirea selectivă a țesuturilor cu rezultate vizibile de la prima ședință de tratament. Aplicabilă pentru orice tip și culoare de piele si pentru orice vârstă, lasă pielea fermă, elastică și cu textura mult îmbunătățită.

Mezoterapia non-invazivă sau virtuală acționează pe baza unor impulsuri electrice ce cresc permeabilitatea pielii prin formarea de ultramicropori. Aceștia asigură penetrarea substanțelor în tegument, cu rezultate spectaculoase.

Tratamentele descrise sunt blânde, aplicabile la orice oră din zi, fără a întrerupe rutina zilnică.

Cu ajutorul acestor tratamente beneficiați de o remodelare facială într-un mod rapid și nedureros.