Free songs

Cuperoză

Cuperoza se caracterizeaza prin prezenta vizibila a vaselor capilare, cu o culoare puternica de rosu aprins ce se intinde delicat in tesuturile pielii din jurul nasului, pe obraji si barbie. O roseata difuza, foarte discreta este de multe ori semnul aparitiei cuperozei.

Progresia bolii poate fi controlata si efectele acesteia minimizate prin modificarea stilului de viata. Debutul cel mai frecvent al bolii se situeaza intre 30 si 50 de ani. Persoanele cele mai afectate au pielea alba si parul deschis la culoare, rosu sau saten deschis.

Exista o multitudine de factori care determina aparitia acestei afectiuni: expunerea prelungita la soare si variatii bruste de temperatura,alimente si bauturi calde,alcoolul si nu in ultimul rand stresul si modificarile date de menopauza.

Cuperoza si simptomele ei sunt foarte usor de tratat atunci cand intervine mana unui specialist, iar in functie de caracteristicile tenului , acesta va alege cu siguranta cea mai potrivita metoda de tratament cu cele mai bune rezultate.

Tratamentul cu laser pentru cuperoza este o metoda foarte eficienta si rapida de a pune capat roselii inestetice a pielii. Lumina intens pulsata reduce considerabil roseata si vasele vizibile ce provoaca acest aspect inestetic, fara a lasa urme, foarte rapid.