Free songs

Criolipoliza

SLĂBEȘTE PRIN ÎNGHEȚARE

Ţesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse şi de pe braţe poate fi, mai nou, îngheţat şi apoi eliminat natural de organism. Această metodă de slăbit comodă şi nedureroasă a căpătat popularitate în Europa şi în SUA în ultima perioadă.

Este cea mai nouă metodă de remodelare corporală şi se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaţilor şi în cel al femeilor.

Noutatea adusă de acest aparat în tratamentele bazate pe conceptul de topire al grasimilor o reprezintă înghețarea celulelor adipoase până la distrugerea lor.
Criolipoliza are efecte ridicate oriunde sunt pachete de grăsime inestetice. Acest tip de tratament nu este însă o scuză pentru persoanele care nu au o alimentație echilibrată și un mod de viață sănătos. Efectele criolipolizei se mențin în timp doar dacă persoana care a recurs la ea îți schimbă stilul de viață. Acest lucru presupune adoptarea unei diete echilibrate, cu un aport de calorii adaptat vârstei și sexului, precum și practicarea unor exercitii fizice în mod regulat

Procedura nu este dureroasa și lucrează numai la nivelului stratului de grăsime fără să lezeze pielea, fiind utilă celor care vor să-și subțieze cu cățiva centimetri talia, coapsele sau brațele.

Procedura de înghețare a țesutului gras nu necesită incizii și anestezie, precum liposucția, și nici injectările care se realizează în cadrul altei proceduri de remodelare, numită mezoterapie. Nu este necesară internarea și nu implică niciun disconfort pentru persoana care apelează la ea, așa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzică și chiar dormi. De asemenea, nu implică nici o perioadă de recuperare. Persoana în cauză poate reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței.
Cu aparatul de criolipoliza se tratează fiecare zonă cu țesut gras în parte. Ventuza localizează depunerile de țesut gras și le aduce treptat la o temperatură de 3 grade Celsius. Principiul de funcționare se bazează pe faptul că țesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scăzute în comparație cu celelalte țesuturi din jur, precum pielea și mușchii. Potrivit cercetătorilor, stratul adipos se inflamează și se desprinde de celelalte țesuturi atunci când este expus unor temperaturi joase. Ulterior, în două-șase săptămâni, ele mor și organismul le elimină natural, prin procesele metabolice.

După o ședință de tratament, grosimea stratului de grăsime se reduce cu 3-15 mm ceea ce echivalează cu o pierdere de 25-45% (medie 40%) din grăsimea zonei tratate. Iar după trei ședințe se pot pierde două măsuri la fustă sau pantaloni. Rezultatele încep sa fie vizibile după 15 zile de tratament și sunt maximale pentru o ședință la 45 zile, fără dietă și fără exerciții fizice speciale. După 45 de zile se poate efectua o nouă ședință de tratament.