Free songs

Cavitație (Liposucție Virtuală)

untitled-design6

Terapia prin cavitație reprezintă, în momentul actual, cea mai eficientă metodă de combatere a celulitei și a adipozității, cu rezultate echivalente liposucței chirurgicale.

Modul de acțiune al cavitației se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență care, datorită presiunii pe care o generează, provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaționale) și implozia lor succesivă, ceea ce provoacă ruperea membranelor celulelor adipoase. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine) este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. Prin utilizarea unei frecvențe de până la 40 Khz, în numai câteva ședințe de tratament, se formează un nou contur corporal.

Efectele produse de tratamentul cu cavitație

  • remodelează definitiv silueta
  • reduce adipozitățile localizate pentru totdeauna
  • elimină celulita
  • oxigenează țesuturile musculare
  • tonifică musculatura
  • oferă elasticitate pielii
  • îmbunătățește circulația limfatică
  • conferă regenerare celulară
Ce simțiți în timpul tratamentului?

În timpul tratamentului puteți percepe un sunet mai mult sau mai puțin intens, în funcție de sensibilitatea auditivă individuală. În orice caz, acest fenomen se verifică în primele ședințe, apoi se diminuează. Tratamentul este plăcut și confortabil.

De ce această metodă este de preferat liposucției?

Cavitația este o alternativă non invazivă și non agresivă a liposucției. Nu se simte durere, nu există complicații sau timpi de recuperare, este mai puțin costisitoare și nu interferează cu activitățile cotidiene ale dumneavoastră.

Recomandare: este ideal ca tratamentul cu cavitație să fie urmat de o ședință de drenaj limfatic pentru a asigura detoxifierea corectă a organismului.

Câte ședințe de tratament sunt necesare pentru a obține rezultate?

Numărul ședințelor de tratament diferă de la individ la individ. Operatorul estetic efectuează o atentă analiză corporală a fiecărui pacient pentru a personaliza tratamentul în funcție de necesitățile individuale. În mod normal se efectuează 6/10 ședințe de tratament, la interval de 7 zile.

Cât durează o ședință de tratament și după câte ședințe se văd rezultatele?

O ședință de tratament durează 60 de minute. Tratamentul este localizat, lucrându-se pe zonele cu probleme, circa 30 minute cu cavitație, apoi se continuă cu drenajul limfatic prin presoterapie. După a treia/patra ședință de tratament se poate observa o reducere evidentă a masei adipoase.

Pentru menținerea rezultatelor se recomandă ședinte de întreținere la 2-3 luni. 

Contraindicații

Astm broșic, cancer, tromboflebită, hipertrigliceridemie, steatoză hepatică sau orice afecțiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tijă metalică, intervenții chirurgicale recente (5-6 luni), sarcină, alăptare.

Recomandări

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitație li se recomandă:

Cu o zi înainte de tratament să nu consume grăsimi și să țină o dietă bazată numai pe alimente cu un conținut mic de grăsimi.

Imediat după tratament să bea 2 litri de apă plată.

72 de ore după tratament este interzis consumul de alimente cu un conținut mare de grăsimi.

Este foarte important să se consume și o cantitate mare de lichide (ceai neîndulcit sau apă plată).

De ce? Pentru că la fiecare ședință colesterolul și trigliceridele eliberate se vor descărca în ficat și rinichi. Astfel aceste organe vor fi încărcate ca după o masă cu foarte multe grăsimi.

 

Prețuri

1 ședință

30 minute cavitatie + 30 minute drenaj limfatic

200 RON

4 ședințe

 

560 RON

8 ședințe

 

800 RON