Free songs

TMT SYSTEM

           Gratie aparaturii electronice TMT System, aceste programe de  tratament  beneficiaza de o abordare moderna prin care penetrarea cutanata a produselor cosmetice special destinate tratamentului topic al diferitelor probleme estetice – celulita difuza, celulita localizata sau nodulara, vergeturile, laxitatea cutanata, imbatranirea cutanata -  este facilitata de  electroforoporare, o metoda recent introdusa in domeniul esteticii. Astfel, sunt produse impulsuri electrice speciale ce cresc permeabilitatea la nivel epidermic, dermic si hipodermic facilitand  penetrarea cutanata a ingredientelor active.

Functionarea echipamentului TMT System se bazeaza pe principiile electroporarii si electroforezei.

Electroporarea consta in aplicarea unor impulsuri de voltaj scazut la nivelul celulelor si tesuturilor. Aceste impulsuri electrice speciale actioneaza la nivelul membranelor celulare, in special in spatiile intercelulare lipidice, determinand modificari moleculare ce produc formarea unor ultramicropori care cresc permeabilitatea pielii, in special a stratului cornos. Fenomenul formarii  acestor ultramicropori este complet reversibil deoarece moleculele lipidice revin la structura lor initiala atunci cand descarcarea electrica inceteaza. Aceasta formare si disparitie continua a porilor produce o crestere semnificativa a permeabilitatii nespecifice a pielii in favoarea gradientilor de concentratie. Se crede ca formarea ultramicrocanalelor de origine electrica la nivelul pielii survine in structura lipidica a stratului cornos care cimenteaza keratinocotele.In functie de zona cutanata interesata, aceasta structura lipidica reprezinta aproximativ 5-30%, fiind principala bariera a pielii pentru penetrarea substantelor.

Electroforeza reprezinta transportul in forma ionica a substantelor prin piele cu ajutorul unui curent direct. Polul aplicat pe piele trebuie sa aiba aceeasi polaritate ca si substanta introdusa pentru a se  produce electrorepulsia. Canalele de intrare sunt in special glandele sudoripare si foliculii pilosi, in timp ce stratul cornos nu este foarte permeabil pentru substantele ionice, in special cand ele sunt cationice. Alt fenomen de transport derivat din electroforeza este electroosmoza, prin care moleculele de lichid devin incarcate pozitiv cand vin in contact cu pielea. Prin urmare, daca electrodul pozitiv (anodul) a fost aplicat la acest nivel, aceste molecule vor migra la polul negativ (catodul), iar apa penetreaza pielea. Miscarea apei creste semnificativ transportul transcutanat al substantelor. Curentul electric determina modificari intrinseci ale permeabilitatii pielii,  favorizand penetrarea substantelor non-ionice.

 

In concluzie, TMT System furnizeaza o noua metoda de penetrare a substantelor la nivelul pielii – electroforoporarea – o metoda neinvaziva, rapida, sigura si de o inalta eficienta.

 

Programe de tratament TMT System

 

  1. Tratamentul celulitei difuze
  2. Tratamentul  celulitei localizate
  3. Tratamentul antivergeturi
  4. Tratamentul laxitatii cutanate
  5. Tratamentul antiaging
  6. Tratament facial post expunere solara
  7. Tratament intensiv de depigmentare
  8. Tratament cuperoza
  9. Tratament alopecie