Free songs

VACUUM ICOONE – Roboendermologie

Vacuum Icoone este un aparat de ultimă generație în tratamentul non-invaziv al țesuturilor.

Proiectul Icoone este rezultatul de prestigiu al unor cercetari aprofundate. Prin tehnologia sa revoluționară, Icoone a inovat o formă de a trata pielea și de a-i da o nouă textură.

Datorită sistemului patentat de role, echipat cu o multitudine de microalveole, se efectuează un tratament fracțional de Multi Stimulare Microalveolară a țesuturilor.

Icoone este singura tehnologie capabilă să realizeze 1180 de stimulări pe decimetru pătrat într-o manieră microalveolară, datorită orificiilor cu vacuum activ.

Tehnologia Icoone se bazează pe o stimulare mecanică, cu ajutorul unui sistem de absorbție, în cadrul căruia pielea nu se congestionează, prin urmare procedeul NU IMPLICĂ DURERE.

Rolele de masaj sunt cele care relaxează și în același lucrează pielea, oferind rezultate uimitoare în doar câteva minute de tratament.

BENEFICIILE TRATAMENTELOR CU VACUUM ICOONE

CONTRAINDICATII

Numeroasele programe Icoone au fost create și testate pentru a răspunde necesităților fiecărui tip de piele.

Versiunea Beauty & Wellness oferă două tipuri de programe, BASE și FOCUS. Acestea permit specialistului să trateze imperfecțiunile corpului, precum celulita, depozitele de grăsime și pielea lipsită de elasticitate, fără a neglija aspectul cel mai important: relaxarea!

Pentru zona feței, dar și zona decolteului, ICOONE dispune de programe specifice precum Anti-Imbatranire, Efect Lifting și Conturul Ochilor și Buzelor.

Un tratament global durează 30 de minute și însumează un program BASE, care durează 20 de min și tratează probleme generale ale corpului și pielii, și unul până la trei programe FOCUS, care durează 10 minute fiecare și tratează problemele specifice fiecărei zone în parte.

Există totodată și programe dedicate bărbaților ce au ca scop: slăbirea, remodelarea corporală și tonifierea musculară.

Beneficiile aparatului pot fi remarcate înca din primul minut de tratament datorită inducerii unui sentiment profund de relaxare și bună dispoziție.

Efectele se pot vedea imediat după prima întâlnire, iar la sfârșitul a 5 ședinte veți avea confirmarea prin rezultate măsurabile.

Cu toate acestea, pentru a va bucura de rezultate semnificative este necesara finalizarea unui tratament complet, ceea ce inseamna minim 15 sedinte derulate cam 2 sau 3 pe saptamana. Exista si posibilitatea efectuarii unei sedinte zilnice, lucru ce face ca in maxim 3 saptamani sa va bucurati deja de rezultate uimitoare.

Odata cu finalizarea tratamentului este suficient sa continuati cu cate o sedinta pe luna pentru a mentine rezultatul astfel obtinut.