Free songs

Apollo

RADIOFRECVENȚĂ TRIPOLARĂ – APOLLO

Terapia inovatoare de excepție, cu efect imediat, pentru remodelajul corporal, facial și tratamentul relaxării cutanate

Radio Frecventa Tripolara este una dintre tehnicile cele mai eficace, introduse in ultimii ani, in tratamentul imbatranirii cutanate, remodelajului facial si corporal si al tratamentului relaxarii cutanate .

Aceasta este generatia a 3-a, si cea mai recent disponibila, de aparate pentru tratamente cutanate estetice care utilizeaza curentii electrici de inalta frecventa.

Sistemul APOLLO reprezinta cel mai avansat sistem de Radio-Frecvenţă (RF) din lume. Concepută pe baza celei de-a 3-a generaţii în tehnologia RF, TriPollar, tehnologia din spatele tratamentelor rapide,este  nedureroasa, nu necesita racire,   lucreaza simultan pe toate cele 3 straturi ale pielii ( epidermic, dermic si hipodermic), concomitent cu o eficacitate spectaculoasa: se pierd intre 1 si 3 cm din circumferinta zonei tratate si se obtine in acelasi timp o remodelare vizibila imediat.

Tratamentul este foarte placut, prietenos, producand o incalzire placuta a zonei de tratat,  care genereaza o  relaxare psihica deosebita, cu o stare de bine general.

Undele de inalta frecventa, incazind pielea in profunzime, provoaca , la nivelul dermului, o contractie a fibrelor conjunctive (de colagen, elastina, etc.) care vor intinde pielea. Concomitent cu contractia fibrelor colgenice are loc si drenajul grasimilor din celulele grasoase. Prin repetarea sedintelor de tratament se reseteaza functional celule pielii producatoare de colagen si alte componente ale tesutului subcutanat, care isi vor spori productia de fibre de colagen ( si alte componente ale tesutului cutanat ) care pe de o parte vor ancora si mai ferm pielea remodelata, iar pe de alta parte o vor regenera, intineri si lifta.

Efectul regenerator si liftant al tratamentelor de Radio Fracventa Tripolara vor conduce la corectarea relaxarii cutanate a ovalului fetei cu reducerea profunzimii ridurilor de la coada ochiului ( laba de gasca ) si netezirea obrajilor sau a altor zone tratate.

Nu exista efecte secundare  si rezultatele se vad de la prima sedinta. Dupa cateva saptamani de tratament ovalul fetei se redeseneaza, ridurile sunt mai putin vizibile si pielea este mai neteda. Remodelajul zonei tratate se continua timp de mai multe luni dupa oprirea tratamentului.

Se recomanda in medie 6 –8 sedinte de Radio Frecventa Tripolara, cu un interval de 7 – 14 zile intre doua sedinte.

Durata unei sedinte este de 20 – 30 minute pentru fata si de  30 -40 minute pentru diferitele zone ale corpului.

NOTA: In cazurile cu deteriorari mai importante ale pielii si la varsta mai inaintata este posibil ca numarul de sedinte necesare pentru obtinerea rezultatelor scontate sa fie de 10 -15.

Pentru mentinerea remodelajului obtinut dupa terapia de atac  se recomanda cate o sedinta de intretinere la 2 -3 luni.

Remodelarea corporala are rezultate deosebite intr-un timp foarte scurt pentru:

  • Conturare facială
  • Fermitatea pielii
  • Reducerea liniilor fine şi a ridurilor
  • Îmbunătăţirea texturii pielii mâinilor şi de pe piept
  • Reducerea celulitei
  • Reducerea grăsimii localizate