Free songs

Aparate

PlexR

Aparat de ultimă generație în tratamentele dermato-cosmetice care, prin terapia ablativă cu plasmă, corectează defecte pentru care altfel ar fi nevoie de intervenții mult mai complicate și costisitoare.

Află mai multe ...

Apollo

Radiofrecvența Tripolară-APOLLO

Terapia inovatoare cu eficacitate imediată, de excepție, pentru remodelajul corporal, facial și tratamentul relaxării cutanate.

Află mai multe ...

Crystal Peeling and Cryo Modelling Excellence

Microdermabraziunea este tratamentul de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii, astfel incat pielea  se regenereaza in mod natural. Rezultatele sunt uimitoare chiar si dupa prima sedinta. Tenul este curatat avand luminozitate si stralucire.

Află mai multe ...

Intellistudio

Canfield IntelliStudio aduce calitatea de studio şi mobilitatea necesară pentru realizarea de imagini ale feţei sau ale întregului corp, utile in tratamente precum: mezoterapia, scleroterapia, remodelarea corporală, îndepărtarea părului, psoriasis, etc..

Află mai multe ...

Ohmniscan

Diagnosticul initial este foarte important pentru a realiza evaluarea initiala si instituirea celui cel mai bun tratament personalizat.Verificarile regulate permit monitorizarea pierderilor de grasime si a rezultatelor.

Ohmniscan stabileste limitele intre care trebuie sa se incadreze rezultatele unei persoane.

Află mai multe ...

Oxynergy Enhancer

Frecvent, pielea noastra este uscata, deshidrata si cu un aspect tern.Evident, sunt semne ca  are nevoie de ingrijire. Utilizarea cremelor devine o necesitate pentru fiecare dintre noi.

Dispozitivul Oxynergy Enhancer permite introducerea diferitelor substante direct in interiorul celulelor (substante: ionizate, neionizate, lipofile, hidrofile).

Află mai multe ...

Pulsar Silk AIPL

Sistemul Pulsar reprezintă ultima generaţie de aparate pentru îndepărtarea părului prin lumina intensă pulsată, cu avantaje considerabile în comparaţie cu laserele.

Află mai multe ...

TMT System

TMT System furnizează o nouă metodă de penetrare a substanțelor la nivelul pielii. Electroforoporarea, o metoda neinvazivă, rapidă, sigură și de o înaltă eficiență, este folosită cu succes în terapii pentru combaterea celulitei, vergeturilor, laxității cutanate, cuperozei, alopeciei sau a tratamentelor de antiaging și depigmentare.

Află mai multe ...

V-Beam Perfecta

Perfecta poate face TOTUL: de la reintinerirea pielii la corectarea coloratiilor rosii si maro ale pielii, eliminand practic orice leziune vasculara si pigmentara.

V-BEAM PERFECTA stabileste standardul mondial in tratamentul leziunilor vasculare.

Află mai multe ...

Vacuum Icoone

Icoone este singura tehnologie capabilă să realizeze 1180 de stimulări pe decimetru pătrat într-o manieră microalveolară, datorită orificiilor cu vacuum activ.

Tehnologia Icoone se bazează pe o stimulare mecanică, cu ajutorul unui sistem de absorbție, în cadrul căruia pielea nu se congestionează, prin urmare procedeul NU IMPLICĂ DURERE.

Află mai multe ...